Käyttöehdo

Tervetuloa Velkopopovický Kozelin sivuille. Internet-sivuja osoitteessa www.kozel.cz (myöhemmin "internet-sivut") ylläpitää Plzeňský Prazdroj a.s., yritys joka on rekisteröity yritysrekisteriin jota ylläpitää aluetuomioistuin Plzeňissä, Pykälä B, Merkintä No. 227, Yritysnumero: 453 57 366, rekisteröity toimitila Plzeňissä, U Prazdroje 7, Postinumero 304 97. Kaikki jäljemmät viittaukset "meidän", "meille" tai "me" tarkoittavat Plzeňský Prazdroj, a.s.

1. Käyttöehdot

 

Kaikki internet-sivuilla julkaistu sisältö on suojattu tekijänoikeudella (c) 2013 Plzeňský Prazdroj, a.s. Kuten myös tekijänoikeuslain nojalla, Plzeňský Prazdroj, a.s. on luonut tietokannan joka on saatavilla internet-sivuilla. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttämällä näitä sivuja hyväksyt alla olevat ehdot (Käyttöehdot) ja yksityisyyden suojaan liittyvät periaatteet ja evästeiden käytön. Ennen internet-sivujen käyttämistä, ole hyvä ja lue nämä käyttöehdot.

JOLLET HYVÄKSY NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA, OLE HYVÄ JA POISTU NÄILTÄ INTERNET-SIVUILTA VÄLITTÖMÄSTI.

2. Ikäraja

Tšekin lakien mukaisesti sinulla ei ole pääsyä näiden internet-sivujen tietyille osille jos olet alle 18-vuotias tai jos olet alaikäinen alkoholin juomiselle siinä maassa, osavaltiossa, maakunnassa ja alueella josta sinulla on pääsy internet-sivuille. Jos kuulut tähän ryhmään, saatat rikkoa lakia tai muita oikeudellisia asetuksia siinä maassa jossa olet tai mistä sinulla on pääsy internet-sivuille ja sinun tulee poistua näiltä osilta välittömästi. Ennen kuin sinulla on pääsy näille osille, sinua pyydetään vahvistamaan ikäsi.

Custom body class: 
terms-privacy